Vítězná třída v korunách stromů

Odměnou pro třídu, která ztvárnila „veselé ovoce“, dle hodnocení naší poroty, nejzdařileji byl celodenní výlet do resortu Dolní Morava. Náplň výletu si vybraly samy děti s učiteli, jako první cenu hradila výlet společnost MK Fruit. Reakci školy si nemůžeme nechat jen pro sebe 🙂 Dobrý den, v pátek 20.5. 2016 se žáci  2. A Základní školy Matiční 5, Ostrava zúčastnili školního výletu do resortu Dolní Morava. Děti navštívily Lesní zážitkový park a Mamutíkův vodní svět a odvezly si odtud plno zážitků. Chtěli jsme touto cestou vaší firmě poděkovat za krásnou výhru. Děti si tento den opravdu užily. A na závěr přidáváme i…

Odměnou pro třídu, která ztvárnila „veselé ovoce“, dle hodnocení naší poroty, nejzdařileji byl celodenní výlet do resortu Dolní Morava. Náplň výletu si vybraly samy děti s učiteli, jako první cenu hradila výlet společnost MK Fruit.

Reakci školy si nemůžeme nechat jen pro sebe 🙂

Dobrý den,

v pátek 20.5. 2016 se žáci  2. A Základní školy Matiční 5, Ostrava zúčastnili školního výletu do resortu Dolní Morava. Děti navštívily Lesní zážitkový park a Mamutíkův vodní svět a odvezly si odtud plno zážitků. Chtěli jsme touto cestou vaší firmě poděkovat za krásnou výhru. Děti si tento den opravdu užily.

A na závěr přidáváme i pár fotek z vydařeného výletu.